ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

11 Març, 2020

Perquè una pàgina necessita manteniment web?

Manteniment web

Tenir una pàgina web no li assegura que els usuaris hi entrin sovint i realitzin conversions. A més de treballar el seu posicionament als cercadors, ha de realitzar un manteniment periòdic del seu portal.

Si no ho fa, pot patir les seves conseqüències. El manteniment web és essencial i fa que la seva pàgina estigui actualitzada i segura, a més que obtindrà una bona imatge de marca.

Una web és com un aparador i, si no atrau o no està ben cuidada, els seus visitants marxaran a una altra de la seva competència. Un bon manteniment constant dóna confiança i credibilitat a l’hora d’adquirir productes o serveis.

De fet, no serveix de res invertir en una pàgina si després no desprèn professionalitat i modernitat, a més d’adaptar-se als nous temps i exigències dels usuaris. No ha de deixar que el seu portal quedi obsolet ni antic.

Què és el manteniment web?

En poques paraules, és posar a punt la seva pàgina i comporta tenir un control de la seva estructura, seguretat, continguts, etc. Aquests aspectes, a més de donar una sensació d’actualitat a una web, fan que afecti el seu posicionament Google.

Tingui en compte que, comptar amb una òptima usabilitat web i tenir una navegació fàcil, intuïtiva i actual, és imprescindible i, gràcies a un manteniment periòdic, és possible.

Un bon manteniment web realitza diferents activitats i porta a cap moltes tasques. Les més rellevants són:

-Garantir la seguretat on-line del portal i evitar al màxim possibles vulnerabilitats.

-Optimitzar el temps de càrrega i fer que la pàgina es visualitzi més ràpidament.

-Revisar les funcionalitats, botons, enllaços, etc. i veure que redirigeixin correctament.

-Actualitzar el disseny web de la pàgina i fer-lo més modern segons les exigències dels usuaris, adaptant colors, tipografies, menú, etc.

-Actualitzar els continguts amb nous serveis, productes o dades de contacte, així com els seus preus. Igualment, el contingut multimèdia, tan important avui en dia.

-Reparar errors de pàgina, programar formularis actualitzats, etc.

-Optimitzar tota la pàgina segons els cercadors per obtenir un bon posicionament. Entre altres, controlar les seves paraules clau.

Si vol que la seva web sempre estigui al dia, confiï en professionals del sector. A Gestinet som líders en manteniment web i realització d’estratègies de posicionament i disseny de pàgines corporatives. Posi’s en contacte amb nosaltres i podrà veure ràpidament com és de positiu tenir una web actualitzada.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página