ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Vendre més gràcies al disseny web

  Disseny web

  Un dels objectius principals de qualsevol ecommerce és aconseguir el màxim de conversions. Per a fer-ho, la millor eina al seu abast és el disseny web. És un factor determinant dins la seva estratègia de màrketing on-line i part del seu projecte.

  De fet, a través del disseny web, pot transmetre els valors de la seva marca, un missatge determinat a la seva audiència, diferenciar-se de la competència del seu sector i obtenir un òptim posicionament web.

  Tingui en compte que els usuaris donen pocs segons d’oportunitat en entrar en una web i els ha d’aprofitar, captant la seva atenció i interès.

  Si vol incrementar les seves vendes, el seu disseny web ha de comptar amb un ordre, una estructura i una imatge definida i clara. Li mostrem alguns consells:

  Generar confiança als usuaris: la confiança és un pilar fonamental en qualsevol botiga virtual. D’aquesta manera, segons el seu disseny web, els seus visitants obtindran una primera impressió o un altre, que faran, a la vegada, que comprin o no. Així, gràcies a la seva imatge, pot oferir la seva professionalitat i donar més seguretat. Per a fer-ho, ha d’escollir els colors adequats i amb concordança amb la seva empresa, tenir un logo entenedor i oferir bona qualitat d’imatges i vídeos. El contingut multimèdia és essencial en una ecommerce, ja que mostra els seus productes o serveis, oferint més credibilitat als usuaris.

  Igualment, ha de donar les seves dades perquè els seus futurs clients estiguin tranquils a l’hora d’efectuar compres, com poden ser el número de telèfon, email, mètodes de pagament, possibilitats de canvis o devolucions, etc.

  Usabilitat: el seu disseny web ha d’oferir una bona experiència de navegació i poder accedir a tots els seus productes fàcilment i en pocs clics. Tanmateix, tramitar una compra ha de ser intuïtiu i entenedor. A més, la seva pàgina ha de tenir un disseny responsive, per tal de poder adaptar-se a totes les pantalles i dispositius i facilitar la compra.
  El seu disseny web ha de guiar correctament a l’usuari, portant-lo a enllaços que funcionin.

  Per a augmentar les seves vendes, pot destacar alguns productes a la seva Home i presentar la seva oferta comercial d’una manera atractiva, gràcies a promocions o descomptes.

  Fitxes de productes: cada producte ha de comptar amb imatges i textos de bona qualitat, únics i creats específicament per a la seva empresa. Ha de cuidar els seus preus, ser competitiu i sincer. El preu indicat ha de ser el mateix que s’exposarà al carret de compra. Tots aquests factors també ofereixen confiança a l’usuari.

  Segueixi aquests consells de disseny web i obtindrà més vendes on-line.

  Si vol el suport tècnic i professional d’una empresa dedicada a confeccionar estratègies de màrketing on-line i generar vendes, posi’s en contacte amb Gestinet. Som experts en disseny web Barcelona i referents en el sector. L’assessorarem adequadament perquè la seva botiga virtual sigui un èxit.

  5/5 - (49138 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49138 votes)