ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Allargar la vida útil dels seus ordinadors amb manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  Una de les incidències més habituals en les empreses és tenir ordinadors lents o amb baix rendiment, com per exemple, equips que tarden alguns minuts a encendre’s o carregar aplicacions, falta de memòria, etc i que, en definitiva, dificulten el dia a dia en qualsevol negoci.

  Quan s’adquireixen nous equipaments és normal pensar en quina serà la seva vida útil, ja que suposa una gran inversió per a l’empresa. Aquesta pot ser des dels 2 anys fins als 6. Depèn molt de quina serà la seva funcionalitat però, especialment, en si l’ordinador tindrà manteniment informàtic, servei que pot allargar la seva utilització de manera satisfactòria.

  Així, el manteniment informàtic preventiu, a més d’allargar vida útil dels equips informàtics, pot evitar incidències de hardware i software, repercutint en un estalvi dels costos.

  Tenint aquest servei essencial, l’empresa aconsegueix que els seus equipaments funcionin sempre amb una rendibilitat màxima, evitant així errors que poden ocasionar pèrdua de temps, clients i diners.

  Tanmateix, tenir ordinadors competitius és imprescindible per estar a l’altura del mercat actual i mantenir avantatge competitiva respecte a altres empreses del sector.

  Pel que fa a la seguretat, un manteniment informàtic òptim li ofereix la possibilitat que els seus equips no siguin vulnerables a atacs informàtics, pèrdues de dades, robatoris de propietat intel.lectual, etc.

  A més d’un manteniment informàtic adequat, pot mantenir la productivitat dels seus equipaments realitzant una ampliació de hardware, substituint components per millorar el rendiment dels ordinadors, com la memòria RAM i el Microprocessador, així com el disc dur i la targeta gràfica per tal d’aconseguir major emmagatzament.

  Si vol tenir el millor manteniment informàtic per a la seva empresa i que els seus ordinadors tinguin la màxima vida útil en bones condicions, posi’s en contacte amb Gestinet, referent en el sector de manteniment informàtic Barcelona.

  El nostre equip professional li ofereix la millor assistència amb suport constant. Realitzem el monitoratge a temps real de servidors i usuaris per a poder oferir més i millor control i seguretat, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada situació.

  5/5 - (48670 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48670 votes)