ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Incorpori un xatbot al seu disseny web

  Disseny web

  Un xatbot és un programa d’intel.ligència artificial creat amb l’objectiu de realitzar diferents tasques de manera independent, tant demanant-li informació com portant a cap alguna acció.

  El model més utilitzat de xatbot és el que pot simular una conversa entre aquest i un humà.

  Actualment estan presents en multitud de pàgines web, especialment en botigues on-line, on els usuaris poden tenir dubtes o preguntes sobre els productes. El disseny web de les ecommerce depèn molt del seu èxit i, per tant, incorporar aquesta eina informàtica, és una molt bona opció.

  Els xatbots tenen capacitat per enregistrar dades, donar informació, respondre preguntes, enviar enllaços directes, cercar productes pels usuaris, resoldre dubtes, etc.

  Un dels grans avantatges dels xatbots és que milloren considerablement l’atenció al client, donant una experiència de navegació més agradable. Inclús pels usuaris indecisos, poder realitzar preguntes, és determinant abans d’adquirir un producte.

  Aquests programes interaccionen i simplifiquen els processos. En el cas de les botigues digitals, també donen suport a l’hora de realitzar el pagament.

  Així que, si compta amb un negoci on-line, per tal de generar credibilitat i confiança als seus usuaris, incorpori un xatbot al seu disseny web.

  Un xatbot ofereix als seus clients autenticitat, accessibilitat, comoditat i eficiència, trets molt necessaris per generar confiança a internet, fidelitzar i ajudar a prendre decisions als usuaris indecisos.

  Si vol millorar l’experiència d’usuari de la seva pàgina web, la seva interactuació, i augmentar les seves vendes, incorpori un xatbot al seu disseny web.

  Confiï en Gestinet, líders en disseny web Barcelona i referents en el sector, per a portar a cap la gestió i manteniment de la seva web, així com integrar eines actuals per a facilitar la navegació als seus clients.

  Realitzem estratègies de màrketing on-line a mida, segons cada empresa, necessitat i objectius de la seva web.

  5/5 - (49098 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49098 votes)