He llegit i accepto la Política de privacitat


Manteniment informàtic per evitar la suplantació d’identitat

General|

Un dels principals objectius del manteniment informàtic és que les empreses obtinguin la màxima seguretat en tots els seus equips i que les seves dades i les dels seus clients no acabin en mans alienes.

Gràcies a un manteniment informàtic, doncs, pot evitar la suplantació d’identitat.

De fet, aquesta acció fraudulenta i tipificada en el codi penal, consisteix a fer-se passar per una altra persona per obtenir un benefici, principalment, econòmic. La finalitat de la suplantació d’identitat és adquirir informació confidencial de manera enganyosa, com comptes bancaris, contrasenyes, etc. Així, quan els malware o els atacants volen accedir a les seves dades, és per entrar als seus bancs o crear perfils falsos a les seves xarxes per poder robar informació, diners o espiar-lo.

Aquesta tipologia d’atacs solen entrar als ordinadors, a través d’enllaços perquè els usuaris cliquin i obrin documents, amb la instal.lació d’un software incorrecte o posant contrasenyes en una pàgina que no és legítima.

Per tant, si vol defendre’s de la suplantació d’identitat, ha de tenir un manteniment informàtic que vetlli per la seva seguretat i seguir aquestes pautes:

Software sempre actualitzat: els seus equips seran més vulnerables si no té instal.lat correctament el software i actualitzat, així com l’antivirus. D’aquesta manera els riscos d’entrada de malware es veuran minimitzats.

Contrasenyes segures: és necessari canviar periòdicament les seves claus d’accés a xarxes socials i comptes bancaris amb contrasenyes alfanumèriques, que incloguin majúscules i minúscules i que no pertanyin a dades personals conegudes.

Verificar els remitents dels correus electrònics: confiï només en les adreces electròniques conegudes, ja que és una manera d’entrar al seu correu i suplantar-lo. No cliqui en enllaços provinents d’emails desconeguts. Igualment no respongui a emails on hagi de contestar amb dades personals o confirmant alguna informació, degut que són instruccions fraudulentes per a poder tenir accés al seu ordinador.

Si vol obtenir la màxima seguretat per a la seva empresa, posi’s en contacte amb Gestinet, ja que som líders en manteniment informàtic Barcelona.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5