ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què necessita un programa CRM i ERP?

  programa crm

  És ben sabut que els programes de gestió i administració d’empreses són una de les claus en l’èxit de qualsevol negoci. Per això, a Gestinet volem donar-li a conèixer els programes que l’ajudaran a assentar la base per a aconseguir aquest èxit.

  Aquests són el ERP i el CRM, programes essencials per a gestionar la informació important per al seu negoci de manera senzilla, des de dades de clients fins als de la mateixa companyia i podent accedir a aquesta informació de manera ràpida i centralitzada.

  programa erp

  Diferències i avantatges del ERP i del CRM

  Com hem explicat abans, aquests programes es caracteritzen per emmagatzemar informació rellevant. A continuació, li detallarem les seves funcions i diferències.

  El ERP, és de gran ajuda per a la planificació interna de la companyia, ja que s’encarrega de la part administrativa d’aquesta i se centra en les operacions internes, mentre que el CRM és un sistema orientat a examinar la relació amb els clients i les seves dades, per a així millorar els processos comercials, la qual cosa és especialment útil en departaments com a màrketing, vendes i atenció al client.

  Com es pot veure, aquests programes es complementen entre si. Tot seguit veurem els avantatges que ens aporta cada sistema:

  ERP

  1. Interconnecta a tots els sectors de l’empresa simultàniament.
  2. Millora el flux d’informació.
  3. Proporciona un accés senzill i ordenat a la informació de la seva empresa.
  4. Millora el rendiment en els departaments de finances i administració.
  5. Automatització de rebuts i factures.
  6. Reducció de tasques manuals.
  7. Ajuda a millorar la planificació de recursos empresarials i proporciona una gestió més eficient del seu negoci.
  8. Compatibilitat amb altres sistemes de gestió.

  CRM

  1. Millora del rendiment dels empleats, especialment en els departaments de venda i atenció al client.
  2. Seguiment del procés de venda, des d’inici a fi, la qual cosa permet desenvolupar millors tècniques de vendes.
  3. Ajuda a millorar la relació amb clients i leads.
  4. Compatibilitat amb altres sistemes.
  5. Proporciona un accés senzill i ordenat a la informació.

  suport informàtic

   

  Preguntes freqüents sobre

  Per què necessita un programa CRM i ERP?

  Diferències i avantatges del ERP i CRM

  Aquests programes es caracteritzen per emmagatzemar informació rellevant, la diferència entre ells està en el fet que el ERP se centra en la planificació i gestió interna de la companyia, encarregant-se de la part administrativa, entre altres, agilitzant els departaments de finances i la productivitat; mentre que el CRM, és un sistema orientat a examinar la relació amb els clients i les seves dades, per a així millorar els processos comercials, la qual cosa li fa especialment útil en departaments com a màrketing, vendes i atenció al client.

  El ERP

  El terme ERP, ve de Enterprise Resource Planning, que significa “sistema de planificació de recursos empresarials”. Aquests sistemes són anomenats back office, és a dir, que no tracten directament amb el client o el públic general, però si ho fan amb els proveïdors. Aquests programes intercomuniquen totes les àrees de l’empresa utilitzant una base de dades única i organitzada, que permet portar un seguiment de tots els seus processos, la qual cosa ajuda a la planificació i optimització de recursos.

  El CRM

  Un CRM és un sistema principalment front office, és a dir, que està dirigit a la interacció amb el client, les seves sigles venen de Customer Relationship Management o Gestió de Relació amb els Clients. La funció d’aquest programa és administrar la informació dels clients i portar el control de tot el procés de compra des de la primera presa de contacte fins a la venda final i seguiment posterior.

  CRM local i CRM en el núvol

  El CRM local s’allotja en un servidor físic de l’empresa, atorgant responsabilitat total sobre manteniment de la informació i base de dades a aquesta. CRM en el Núvol, o CRM Cloud, no es necessita instal·lar en una computadora, ja que es basa en cloud computing, és a dir, que està on-line, i seria administrat de manera remota pel nostre equip d’experts.

  El ERP

  El terme ERP, es refereix a Enterprise Resource Planning, que significa “sistema de planificació de recursos empresarials”.
  Aquests programes intercomuniquen totes les àrees de l’empresa utilitzant una base de dades única i organitzada, que permet portar un seguiment de tots els seus processos, la qual cosa ajuda a la planificació i optimització de recursos.

  Els sistemes ERP normalment s’encarrega de les àrees de producció, logística, factures i comptabilitat de la companyia. Però actualment, també s’encarrega d’àrees com a recursos humans, eines de màrketing, administració estratègica i distribució.

  Algunes de les seves característiques principals són:

  • Automatització de tasques
  • Simultaneïtat
  • Integració de noves funcionis
  • Control i gestió d’estoc
  • Compatibilitat amb plataformes de pagaments
  • Funcions de gestió financera
  • Anàlisi de dades
  • Base de dades unificada
  • Gestió de documents centralitzada
  • Compatibilitat amb altres sistemes

   

  El CRM

  Un CRM és un sistema principalment front office, és a dir, que està dirigit a la interacció amb el client.

  La funció d’aquest programa és administrar la informació dels clients i portar el control de tot el procés de compra des de la primera presa de contacte fins a la venda final i seguiment posterior.
  S’utilitza principalment en departaments de màrketing, vendes i atenció al client.

  D’aquesta manera, trobem que els programes CRM permeten:

  • Llista de contactes accessible i centralitzada
  • Funcions de classificació i segmentació de clients
  • Utilitza tots els canals de comunicació de l’empresa, per a brindar un millor servei al client
  • Registre d’interaccions dels clients, que permet una atenció personalitzada
  • Optimització del flux de treball
  • Centralització i accés a documents per als departaments pertinents
  • Seguiment i gestió de tot el procés de venda i post-venda
  • Accés des de qualsevol dispositiu
  • Compatibilitat amb altres sistemes

  manteniment informatic per empreses

   

  CRM local i CRM en el núvol

  Depenent del que li convingui més a la seva empresa, pot triar entre el CRM local o el CRM en el núvol. Tots dos són fàcils d’instal·lar, gràcies al nostre equip tècnic.

  El CRM local s’allotja en un servidor físic de l’empresa, atorgant responsabilitat total sobre manteniment de la informació i base de dades a aquesta.

  CRM en el Núvol, o CRM Cloud, no es necessita instal·lar en una computadora, ja que es basa en cloud computing, és a dir que està on-line, i seria administrat de manera remota pel nostre equip d’experts.

  Amb el CRM Cloud, tindrà accés a la informació en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu, tan sols iniciant sessió en la pàgina d’inici, mitjançant el navegador o l’app.

  Ara que ja hem vist les característiques i diferències d’aquests sistemes, i especialment els beneficis que poden aportar a la seva empresa, hem de recomanar-li l’adquisició de tots dos programes, ja que això ajudarà a automatitzar i a gestionar millor la informació de manera centralitzada.

  Contacti amb nosaltres sense compromís, estem a la seva disposició.

   

   

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)